huden
 

Idag har vi suttit i skolan heeeela dagen, till kvart över fem. Har skrivit klart all fakta nu, vi har bara problem att hitta statistik om hudcancer i Colombia. Finns inte riktigt på svenska hemsidor och vi kan ju inte spanska.. Men vi får lösa det på något sätt! Vi har allt annat och kan nu börja med analysen. Blir bra!
 
Hej!

Har idag jobbat så gott jag kan, skrivit klart fakta om Sverige och publicerat, och håller på och skriver på Colombia. Vi planerar att göra klar alla fakta imorgon, och göra klart inför redovisning (ta reda på vad vi ska presentera och hur vi ska göra), för att sen avsluta med analysen på torsdag. Ganska mycket nu, med tanke på att det är ett prov i ett annan ämne samma dag, men man gör så gott man kan!
/Ellinor
 
Har nu suttit och skrivit ned en del fakta om kalla Sverige som jag lagt in under fliken "Sverige". Dock är jag verkligen inte klar med all fakta om landet, men jag lägger upp det jag skrivit hittills för att det inte ska se så tomt ut på hemsidan. Nu är det lite för sent för att tänka känner jag, så jag lägger ner arbetet för idag och får fortsätta en annan dag!

Hej så länge!
Ellinor
 
Idag har Ellinor samlat fakta på internet på landguiden.se eftersom den sidan är onåbar hemifrån. Jag har fortsatt min jakt på cancerstadier och metastaser samt organiserat hemsidan så att den ska bli så enkel som möjligt att följa och hitta på.
Detta kan funka våra vänner, det kan.
/Amanda
 
Gokväll gott folk.

Idag har jag varit lite aktiv faktiskt. Tycker Amanda har varit så duktig och lagt upp info om hudcancer så ville inte vara sämre och har nu lagt upp fakta om själva huden. Dock är texten inte helt klar, har en del kvar att skriva på underhuden som jag tänkte fortsätta med imorgon på lektionen. Har hittat en del bra källor att använda mig av, så det blir nog bra!
Så fort det här blir klart och upplagt ska vi börja searcha om länderna (har lite fakta redan nu, men behöver mer) för att kunna börja lägga ihop allting och analysera. Får hoppas att källorna vill samarbeta så vi hittar bra fakta!

Tack för idag, hej så länge
Ellinor
 
Hej! Idag har vi jobbat på och lyckats lägga upp en del av vår fakta på hemsidan. Vi är mycket nöjda med arbetet idag och ser fram emot att jobba mer på thomas lektion på tisdag!
Tjingeling!
 
Läsare,

idag har varit en givande dag. Vi har kommit bra mycket längre än vad vi hade kommit i tisdags. Ellinor har varit ner i biblioteket hela lektionen och sökt fakta om huden och basalceller. Hon lånade en bok: Huden av Lennart Emtestam. Tog fakta ur Atlas över kroppen av Vigué-Martin.
Amanda har gjort ett större projekt av hudcancer än kanske nödvändigt. Har valt att inrikta sig på Malignt melanom, hur det bildas, vad det är, hur man kan botas osv.

/Amanda och Ellinor

    Om oss

    Vi är två spralliga tjejer på 18 & 19 vårar. Skoltiden är en fantastisk tid och inget är roligare än att vakna tidigt på morgonen för att ta bussen till skolan. När dagen slutar känns det som ett evigt mörker startar tills väckarklockan ringer nästa dag igen. Detta ska bli kul. Hoppas ni också tycker det!

    Archives

    February 2011
    January 2011

    Categories

    All

    RSS Feed